Контактирајте не!

За сите Ваши прашања Ви стоиме на располагање. 

Без разлика дали се разботи за прашање околу нашите услуги или општа информација Ве молиме да слободено не контакирате.

Адреса

Благј Давков 3 л2
1000 Скопје, С.Македонија

Телефон

Контакт:
+389 (078) 24 55 51

Работно Време:  Пон-Пет: 9am – 16pm (Тел/Skype), Саб-Нед: Неработно            Поддршка 24/7: Email: support@mol.com.mk

 

Контакт

Инфраструктурни и Интернет решенија (Оптика и WiFi)

25 години искуство на телекомуникацискиот пазар  и 15 години искуство како водечки Интернет провјадер во С.Македонија.  Нудиме структуирани и неструктуирани (дарк фибер) решенија, со помош на нашата +600км оптичка мрежа  како и решенија  согласно најновите трендови на безжично поврзување.

ИТ консалтинг

Во денешно време тешко е да се остане во тек со сите напредувања и нови технологии но исто така и тешко е да задоволат желбите и потребите на компаниите кој се борат за престиж на пазарот.  Нашето долгогодишно искуство во полето на ИТ и телекомуникациите ни дава сигурност дека може да одговориме на сите предизвици.

ИТ помош и решенија

Секојдневно компаниите наидуваат на разни препреки и проблеми во своето тековно работење.  Непредвидени работи се случуваат и затоа тука сме ние за Вас.  За сите Ваши проблеми и потреби ја нудиме нашата експертиза и знаење со цел  да Вашите деловни активности функционираат без пречки.

Хостинг услуги

Постојат голем број хостинг провајдери и постојат повеќе решенија за Вашите потреби но главна одлика на добар и сигурен хостинг е квалитетот на услугата и поддршката.  Веруваме дека поддршката која ја нудиме е беспрекорна и навремена што денеска е мошне битно за секој бизнис.  Комплетната наша понуда за хостинг може да ја погледнете на нашата веб страна наменета за овој вид услуги https://www.mol.mk

Враќање на изгубени податоци и услуги на далечински бекап

Ненадејни дефекти на струјната мрежа се најчеста причина за оштетување на ИТ уредите. Страдаат хард дисковите но и останатиот ИТ хардвер. Но не очајувајте тука сме да Ви помогнеме да ги вратите  Вашите податоци без оглед на оперативниот систем Linux, Windows, Router OS итн. Се разбира нашите решенија за бекап се правилниот избор за мирен сон.

Софтверски решенија

Имате потреба од софтвер  или мобилна апликација?  Нашиот оддел за софтверски решенија се разликува од останатите софтверски компании со тоа што покрај знаењето и искуство во и околу програмирањето поседува и огромно инжинерско искуство и со самото тоа може да одговори на бројни решенија кој вклучуваат вмрежување, далечински датотеки, симултани впишувања во повеќе бази како и смарт сити и ембедед апликации.