Менаџирани инфраструктурни и ИТ услуги за сите Ваши потреби

 

Повеќе од 25 години искуство во ИТ и телекомуникацискиот пазар

600+ км сопствена оптичка инфраструктура која ги поврзува сите поголеми

градови и сите гранични премини во С.Македонија

SERVICES

Нашите услуги

Инфраструктурни и Интернет решенија (Оптика и WiFi)

25 години искуство на телекомуникацискиот пазар  и 15 години искуство како водечки Интернет провјадер во С.Македонија.  Нудиме структуирани и неструктуирани (дарк фибер) решенија, со помош на нашата +600км оптичка мрежа  како и решенија  согласно најновите трендови на безжично поврзување.

ИТ консалтинг

Во денешно време тешко е да се остане во тек со сите напредувања и нови технологии но исто така и тешко е да задоволат желбите и потребите на компаниите кој се борат за престиж на пазарот.  Нашето долгогодишно искуство во полето на ИТ и телекомуникациите ни дава сигурност дека може да одговориме на сите предизвици.

ИТ помош и решавање на телекомуникацисии и ИТ тековни проблеми

Секојдневно компаниите наидуваат на разни препреки и проблеми во своето тековно работење.  Непредвидени работи се случуваат и затоа тука сме ние за Вас.  За сите Ваши проблеми и потреби ја нудиме нашата експертиза и знаење со цел  да Вашите деловни активности функционираат без пречки.

Хостинг услуги

Постојат голем број хостинг провајдери и постојат повеќе решенија за Вашите потреби но главна одлика на добар и сигурен хостинг е квалитетот на услугата и поддршката.  Веруваме дека поддршката која ја нудиме е беспрекорна и навремена што денеска е мошне битно за секој бизнис.  Комплетната наша понуда за хостинг може да ја погледнете на нашата веб страна наменета за овој вид услуги https://www.mol.mk

Враќање на изгубени податоци и услуги на далечински бекап

Ненадејни дефекти на струјната мрежа се најчеста причина за оштетување на ИТ уредите. Страдаат хард дисковите но и останатиот ИТ хардвер. Но не очајувајте тука сме да Ви помогнеме да ги вратите  Вашите податоци без оглед на оперативниот систем Linux, Windows, Router OS итн. Се разбира нашите решенија за бекап се правилниот избор за мирен сон.

Софтверски решенија

Имате потреба од софтвер или пак мобилна апликација?  Нашиот оддел за софтверски решенија се разликува од останатите софтверски компании со тоа што покрај знаењето и искуство во и околу програмирањето поседува и огромно инжинерско искуство и со самото тоа може да одговори на бројни решенија кој вклучуваат вмрежување, далечински датотеки, симултани впишувања во повеќе бази како и смарт сити и ембедед апликации.

Approach

Професионален пристап и 24/7 поддршка за Вашите ИТ потреби

Решенијата за потребите на компаниите не би биле решенија доколку не постои соодветна поддршка.  За секоја наша услуга нудиме комплетна поддршка а за која нашите клиент имаат целосен увид преку нашиот тикетинг систем.

Ги поврзуваме сите коцки на Вашите ИТ и телекомуникациски бизнис потреби !

Со повеќе од 600км сопствена оптичка инфраструктура ги поврзуваме сите поголеми градови во Македонија и граничните премини кон Србија, Грција, Албанија, Косово, Бугарија.

Нашата мрежа

Алатки без кој ниту една компанија неможе!

Не е едноставно да се најде правилното решение.  Секоја компанија има различни потреби и различен поглед како тоа решение треба да изгледа. Но без овие алатки ниту една компанија неможе да успее.

безбедност

Помош

Поддршка

поврзување

мониторинг

Тука сме за Вас!

Локација

Благој Давков 3, л2
1000 Скопје, С.Македонија

Работно време

Пон-Пет: 9am – 16pm
Саб-Нед: Неработно

Поддршка 24/7: Email: support@mol.com.mk

Побарајте не

+389 (078) 24 55 51