• Map

  CONNECTING BORDERS, CITIES, PEOPLE ! SERBIA, BULGARIA, ALBANIA,GREECE, MACEDONIA, KOSOVO

 • skopje

  20 YEARS OF EXPERIENCE ON THE TELECOMMUNICATION MARKET IN THE REGION !

 • fiber optic

  OPERATING MORE THEN 600KM OF FIBER OPTIC NETWORKS,
  CONNECTING ALL MACEDONIAN BORDER CROSSINGS !

 • cloud

  CLOUD OR NO CLOUD WE BELIEVE IN OUR SERVICE !

Со повеќе од 20 години искуство на телекомуникацискиот пазар во Македонија, изградивме големо портфолио на задоволни клиенти. Повеќе од задоволство ни е да обезбедиме каква било препорака побарана врз основа на одредена тема или општа препорака за нашата работа,

Некои од препораките што можеме да ги споменеме се работи за инфраструктура на влакна за VoxMundi Хрватска, услуги со темни влакна со оптички влакна за институција за расчистување на банка во Македонија (KIBS), закуп на оптички влакна со темни влакна во Капитал банка Скопје, услуги за интернет облак за бројни мали и средни бизниси .