• Map

  CONNECTING BORDERS, CITIES, PEOPLE ! SERBIA, BULGARIA, ALBANIA,GREECE, MACEDONIA, KOSOVO

 • skopje

  20 YEARS OF EXPERIENCE ON THE TELECOMMUNICATION MARKET IN THE REGION !

 • fiber optic

  OPERATING MORE THEN 600KM OF FIBER OPTIC NETWORKS,
  CONNECTING ALL MACEDONIAN BORDER CROSSINGS !

 • cloud

  CLOUD OR NO CLOUD WE BELIEVE IN OUR SERVICE !

Низ годините  работевме со многу локални и меѓународни компании и секогаш се трудевме да го прошириме портфолиото на партнери, затоа не двоумете се да контактирате со нас доколку сте интересни за партнерство со нас. Нашиот бизнис се заснова на нашата одлична соработка и соодветна деловна етика кога работиме со нашите партнери. Заедничките придобивки и заедничкото решавање на сите прашања ни овозможија да воспоставиме долгорочна врска со бројни партнери од Македонија, Бугарија, Грција, Хрватска, Србија, Словенија и неколку од целиот свет. Придобивките од нашите одлични партнерства може да се видат преку нашата сигурна и квалитетна услуга што ја доживуваат нашите клиенти. Ние сме секогаш отворени за нови услуги и ново партнерство за понатамошен развој на нашиот бизнис и доколку имате каква било идеја или ви требаат само некои информации, слободно контактирајте не без никакви обврски. Beе бидеме повеќе среќни да ви обезбедиме секаков вид на информации што можеби ќе ви требаат за нашата компанија или можеби за телекомуникацискиот пазар во Македонија или во регионот.