• Map

  CONNECTING BORDERS, CITIES, PEOPLE ! SERBIA, BULGARIA, ALBANIA,GREECE, MACEDONIA, KOSOVO

 • skopje

  20 YEARS OF EXPERIENCE ON THE TELECOMMUNICATION MARKET IN THE REGION !

 • fiber optic

  OPERATING MORE THEN 600KM OF FIBER OPTIC NETWORKS,
  CONNECTING ALL MACEDONIAN BORDER CROSSINGS !

 • cloud

  CLOUD OR NO CLOUD WE BELIEVE IN OUR SERVICE !

Во денешниот динамичен свет на телекомуникации и жестока конкуренција единствените компании кои преживуваат на пазарот се најиновативни со највисок квалитет. Годишното искуство што го имаме зад нас ни овозможува да обезбедиме какви било телекомуникациски услуги низ цела Македонија и повеќе. Ниту една технологија и ниту една услуга не е непозната за нас и со тоа ни овозможуваат да обезбедиме дури и најсложени услуги што се бараат од нас. Од обезбедување градежни работи за инфраструктурни проекти до испорака на врвни MPLS / VPN услуги на слојот 2/3, ние секогаш се стремиме да испорачуваме со највисок SLA за придобивките на нашите клиенти. Ако сте мала, голема компанија или поголем оператор на телеком / услуга, можеме да ви помогнеме во бизнисот да го проширите и зголемите вашето деловно или портфолио на услуги.

Ве молиме слободно контактирајте не за било каков вид на прашање од едноставни консултации до специфични проекти со високо искуство.