• Map

  CONNECTING BORDERS, CITIES, PEOPLE ! SERBIA, BULGARIA, ALBANIA,GREECE, MACEDONIA, KOSOVO

 • skopje

  20 YEARS OF EXPERIENCE ON THE TELECOMMUNICATION MARKET IN THE REGION !

 • fiber optic

  OPERATING MORE THEN 600KM OF FIBER OPTIC NETWORKS,
  CONNECTING ALL MACEDONIAN BORDER CROSSINGS !

 • cloud

  CLOUD OR NO CLOUD WE BELIEVE IN OUR SERVICE !

Со нашето знаење и долгогодишно искуство што го поседуваме како на  техничко така  и на административно ниво, веруваме дека сме во способни за извршување на сите задачи дадени во областа на подземната инфраструктура. Со помош на нашите партнери си соработници можеме да ја завршиме  било која работа на време и со бараниот квалитет. Од решенија клуч на рака, или само дување или спојување на влакна, одржување 24/7, поседуваме доволно ресурси. Искусни сме во сите фази на распоредот на подземната инфраструктура од физичка работа до правни и административни потреби да ги обезбедиме сите документи потребни за рутите. Тековниот капацитет на нашите ресурси ни овозможува да имаме на располагање во секое време десет копачи, три тимови со влакна со четири лица и разни други технички лица за дупчење и други физички поврзани со задачи. Уверени сме дека можеме да изградиме подземни инфраструктури со темпо од 5 километри на ден.

Како и да е, секој проект е различен, затоа ве молиме контактирајте не за да разговараме за подетално.