• Map

  CONNECTING BORDERS, CITIES, PEOPLE ! SERBIA, BULGARIA, ALBANIA,GREECE, MACEDONIA, KOSOVO

 • skopje

  20 YEARS OF EXPERIENCE ON THE TELECOMMUNICATION MARKET IN THE REGION !

 • fiber optic

  OPERATING MORE THEN 600KM OF FIBER OPTIC NETWORKS,
  CONNECTING ALL MACEDONIAN BORDER CROSSINGS !

 • cloud

  CLOUD OR NO CLOUD WE BELIEVE IN OUR SERVICE !

За средни и големи бизниси и корпорации ги обезбедуваме сите Интернет услуги од едноставна употреба на Интернет и до многу барани MPLS или VoIP услуги. Имаме целосно редундантна интернет-врска и наша сопствена мрежа која ни овозможува да им обезбедиме на сите наши потенцијални клиенти квалитет и поддршка со гарантиран договор базиран на SLA. Нашата мрежа со оптички влакна работи на ниво од 10 GB, а со тоа и брзината на Интернет што можеме да им ја обезбедиме на крајните корисници започнува од 100mbps и е ограничена до 10 GB во моментот, сепак се достапни и поголеми брзини по барања на клиентите  и индивидуална анализа. Ве молиме контактирајте не за сите ваши потреби на Интернет од едноставно прашање до  помош при големи проект, ние ќе ви дадеме одговор на време.

 

SLA contracts  VPN/MPLS   Network redundancy  VoIP    etc.