• Map

  CONNECTING BORDERS, CITIES, PEOPLE ! SERBIA, BULGARIA, ALBANIA,GREECE, MACEDONIA, KOSOVO

 • skopje

  20 YEARS OF EXPERIENCE ON THE TELECOMMUNICATION MARKET IN THE REGION !

 • fiber optic

  OPERATING MORE THEN 600KM OF FIBER OPTIC NETWORKS,
  CONNECTING ALL MACEDONIAN BORDER CROSSINGS !

 • cloud

  CLOUD OR NO CLOUD WE BELIEVE IN OUR SERVICE !

 

Во прилог на нашите основни интернет / мрежни услуги, исто така обезбедуваме и дополнителни интернет услуги кои ги нарекуваме онлајн услуги, главно, поради причината затоа што тие се обезбедени преку Интернет или се користат за онлајн пазарот  Услугите се обезбедуваат преку нашата веб-страница, за повеќе информации, посетете не. Ние стоиме зад нашите онлајн услуги со ист квалитет и посветеност како што имаме со нашите главни основни услуги, а нашите човечки ресурси и знаење ги надминуваат техничките барања корисниците. Сите услуги се обезбедени со или без облак од околината, според барање на клиентот.  Дел од нашите оналјн услуги преку  се:

 • Share Hosting 
 • VPS hosting
 • Dedicated servers
 • Collocation
 • Online streaming
 • VPN
 • Web/Media design
 • SSL services
 • E-Commerce services
 • Domain registration
 • SEO
 • Internet Marketing