• Map

  CONNECTING BORDERS, CITIES, PEOPLE ! SERBIA, BULGARIA, ALBANIA,GREECE, MACEDONIA, KOSOVO

 • skopje

  20 YEARS OF EXPERIENCE ON THE TELECOMMUNICATION MARKET IN THE REGION !

 • fiber optic

  OPERATING MORE THEN 600KM OF FIBER OPTIC NETWORKS,
  CONNECTING ALL MACEDONIAN BORDER CROSSINGS !

 • cloud

  CLOUD OR NO CLOUD WE BELIEVE IN OUR SERVICE !

Во моментов имаме и работиме со повеќе од 700 километри оптичка инфраструктура низ цела Македонија, обезбедувајќи разни услуги за мрежно поврзување со или без активна опрема. Имаме врски со скоро сите гранични премини во Македонија и со сите поголеми градови. Покрај инфраструктурата со влакна, што ги поврзуваат главните гранични премини и градовите, имаме и инфраструктура со оптички влакна низ главниот град Скопје. Секој рута што ја поседуваме и што ја изградивме има најмалку три оптички цевки со што ни дава можност не само да продаваме / изнајмуваме кабли и влакна, туку и да продаваме / изнајмуваме цевки за оптички влакна. Целата наша инфраструктура е изградена според македонските регулативи и за секоја ги имаме сите потребни документи и лиценци.

Ве молиме контактирајте не за какво било барање што може да го имате или за повеќе детали. Погледнете ја нашата мрежа!